Εγκαταστάσεις

Η EXXOLAR με πολυετή εμπειρία τόσο στην ανάπτυξη και κατασκευή φωτοβολταϊκών γεννητριών, μετατροπέων και συστημάτων στήριξης, όσο και στο σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη διαχείριση των φωτοβολταϊκών συστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, η Conergy, πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά.

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και διατίθενται στους πελάτες μας είτε μέσω της εταιρείας μας απευθείας, είτε μέσω του εκπαιδευμένου από εμάς δικτύου συνεργατών μας. Η υψηλή τεχνογνωσία καθρεφτίζεται σε κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα και σε κάθε προϊόν που φέρει το όνομα Conergy.

Περισσότερα από 10 έτη εμπειρίας στα Φ/Β συστήματα:

Τα Φ/Β μας συστήματα έχουν αποδείξει την αξία τους χιλιάδες φορές στην πράξη και χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε πλήθος διαφορετικών εφαρμογών. Κατασκευή, προμήθεια εξοπλισμού, μελέτη, σχεδιασμός, υλοποίηση και θέση σε λειτουργία - όλα από μια εταιρεία. Επωφεληθείτε από την υψηλή απόδοση, αξιοπιστία, ποιότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής των συστημάτων μας.

Γιατί να μας επιλέξετε:

Μεγάλη διάρκεια ζωής: Φ/Β συστήματα υψηλής απόδοσης με μεγάλη διάρκεια ζωής Υψηλή Ποιότητα: υψηλής ποιότητας Φ/Β συστήματα που κατασκευάζονται με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας Αξιοπιστία: Φ/Β συστήματα που έχουν αποδείξει την αξία τους χιλιάδες φορές στην πράξη και έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως σε διάφορες εφαρμογές Προσαρμογή: Φ/Β συστήματα που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσει.
Works

Project 1

Project 2

Project 3

Project 4